ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΟΝΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ

Φίλε σπουδαστή , φίλη σπουδάστρια των ΑΕΝ Π/Μ

Στο ΚΥΟΝΣ Διάπλους έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης των μελών και των συνεργατών μας, σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης της Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. 

Κινούμενοι με γνώμονα την ασφάλεια όλων, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων θα θέλαμε να γνωρίζεις ότι στις ομαδοσυνεργατικές συναντήσεις οι οποίες διενεργούνται με φυσική παρουσία, εντός του χώρου του Κέντρο, δεκτοί θα γίνονται ΜΟΝΟ οι σπουδαστές –στριες οι οποίοι – ες πληρούν υποχρεωτικά μια από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α. Έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό κατά του COVID-19τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν την προσέλευσή τους στο Κέντρο.

β. Έχουν ολοκληρώσει μία (1) δόση εμβολιασμούκατά του COVID-19 τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν την προσέλευσή τους στο Κέντρο.

γ. Έχουν νοσήσει από COVID-19 και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των είκοσι (20) ημερών και ταυτόχρονα μικρότερο των εκατόν ογδόντα (180) ημερών από την ημερομηνία διάγνωσης ως θετικού κρούσματος μετά από εργαστηριακό έλεγχο.

δ. Έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19 με τη μέθοδο  λήψης στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος (PCR) ή με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapidtest). Ο εργαστηριακός έλεγχος διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από τα προγραμματισμένα μαθήματα και η δαπάνη για τη διενέργεια του βαρύνει αποκλειστικά το/την σπουδαστή – στρια , ο οποίος -α συμμετέχει στην ομαδοσυνεργατική δια ζώσης συνάντηση.

Κάθε σπουδαστής – στρια οφείλει να επιδεικνύει κάποιο από τα προαναφερόμενα πιστοποιητικά, στον ελεγκτή, πριν την είσοδο στο Κέντρο (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), διαφορετικά  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η είσοδος σε κανένα χώρο του ΚΥΟΝΣ Διάπλους.

Τέλος, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους του Κέντρου.

 

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του ΚΥΟΝΣ Διάπλους

 

Σας αρεσε;

Share on Facebook
Share on Twitter
Γίνε μέλος της κοινότητας Διάπλους , πάρε πτυχίο στην ώρα του και άρχισε την καριέρα σου, δίχως καθυστερήσεις !
Σε εμάς θα βρεις εξειδικευμένους  δασκάλους και πρότυπο Ακαδημαϊκό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς σωστά !

Επικοινωνία

Μεθώνης 87, Πειραιάς 185 45
Δευτέρα – Παρασκευή : 10.00 – 20.00
©2019 diaplous.edu.gr | Design & Hosting by theweaver.gr