Πανελλαδικές 2024 : Οι επιδόσεις των μελών μας

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ “ΤΡΥΠΑΣ” ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΟΥ….

“Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώνεις όλη σου την ενέργεια, όχι στην καταπολέμηση του παλιού, αλλά στην οικοδόμηση του νέου” τόνιζε ο Σωκράτης.

Στο ΚΥΟΝΣ Διάπλους, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων, αισθανόμαστε μεγάλη χαρά διότι τα περισσότερα μέλη μας όχι απλά μπαίνουν στις ΑΕΝ της επιλογής τους αλλά με τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν μπορούν άνετα να φοιτήσουν σε τμήματα Πανεπιστημίων και Πολυτεχνικές Σχολές…
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι 40% των μελών μας αρίστευσε στα μαθήματα ειδικότητας, επιτυγχάνοντας βαθμολογίες από 19.1 έως 19.4, 25% βαθμολογήθηκε από 16.6 έως 17.9, ενώ ποσοστό 15% βαθμολογήθηκε από 14,6 έως 16,5.

Η ομάδα του ΚΥΟΝΣ Διάπλους, για 5η συνεχή χρονιά, έχει τη χαρά να παραδίδει στην Ακαδημαϊκή κοινότητα φοιτητές από Ναυτικά ΕΠΑ.Λ, με ήθος, γνώση και όραμα, έτοιμους να ανταποκριθούν σε κάθε είδους “μαθησιακή” πρόκληση !

Δίχως επικοινωνιακά παιχνίδια, με χρήση καινοτόμων εκπαιδευτικών μεθόδων, στο ΚΥΟΝΣ Διάπλους στοχεύουμε , εκτός από τη θεωρητική κατάρτιση των νεαρών μελών μας και στην ανάδειξη της αυτενέργειάς τους, μέσα από την καλλιέργεια της δέουσας κουλτούρας, της ελεύθερης σκέψης, της δημιουργικότητας και της ικανότητας για αυτομάθηση.
Διότι αυτά τα στοιχεία, ωθούν τους νέους προς την κατάκτηση υψηλότερων κορυφών και προς την ταχύτερη επαγγελματική προσαρμογή, προσφέροντάς τους , παράλληλα, ψυχική, συναισθηματική και κοινωνική υγεία !!!!

Θερμά συγχαρητήρια, φάτσες !!!

Η ομάδα του ΚΥΟΝΣ Διάπλους – Πάντα δίπλα σου !

Σας αρεσε;

Share on Facebook
Share on Twitter
Γίνε μέλος της κοινότητας Διάπλους , προετοιμάσου οργανωμένα, μεθοδικά  και …
… εάν είσαι μαθητής, μπες στη σχολή πρώτης προτίμησής σου !
… εάν είσαι φοιτητής, πάρε πτυχίο στην ώρα του, δίχως καθυστερήσεις ! 
Diaplous - Κέντρο Υποστήριξης & Οργάνωσης Ναυτικών Σπουδών -  Πειραιάς

Επικοινωνία

Μεθώνης 87, Πειραιάς 185 45
Δευτέρα – Παρασκευή : 10.00 – 20.00
Σάββατο : 10.00 – 15.00
©2019 diaplous.edu.gr | Design & Hosting by theweaver.gr