ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Για μια ακόμα χρονιά, τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων μας χαροποίησαν ιδιαίτερα, δεδομένης της επιτυχίας των μαθητών της Γ΄ τάξης ΕΠΑ.Λ στις σχολές της επιλογής τους.

Η Διεύθυνση του ΚΥΟΝΣ Διάπλους συγχαίρει τους μαθητές – μέλη της Γ΄ τάξης ΕΠΑΛ 2022 – 23 , ειδικότητας Πλοιάρχων & Μηχανικών Ε.Ν, για την προσπάθεια που κατέβαλαν , με αποτέλεσμα την εισαγωγή τους στις ΑΕΝ και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στους Μέντορες των παιδιών, οι οποίοι από τα θερινά τμήματα του Ιουνίου 2022 μέχρι και την τελευταία μέρα μαθημάτων, τον Ιούνιο 2023, ακολούθησαν πιστά το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πλάνο και με υπομονή, επιμονή, αλλά κυρίως αγάπη για τα νέα παιδιά, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.

Παράλληλα, θερμά συγχαρητήρια και στην ομάδα Διοικητικής Υποστήριξης του Κέντρου, η οποία εξυπηρέτησε άψογα μαθητές, γονείς, συνεργάτες (οργάνωση τμημάτων – προγραμμάτων – εκπαιδευτικής πλατφόρμας – εξετάσεων προσομοίωσης και άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος ) συντελώντας στη δημιουργία μιας ήρεμης και παράλληλα ευχάριστης ατμόσφαιρας στην καθημερινότητα όλων μας.

Τέλος, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη, την άψογη συνεργασία και την απόλυτα ορθή στάση, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, αναφορικά με τη στήριξη των παιδιών !

Αγαπητά μέλη, μετά από 12 χρόνια στο σχολείο:

Α. Το φετινό καλοκαίρι είναι το πιο μεγάλο σε διάρκεια για εσάς, καθώς τελειώνει στις αρχές Οκτώβρη, οπότε ξεκινούν τα μαθήματα στις σχολές σας. Φροντίστε να το απολαύσετε και να ξεκουραστείτε αρκετά.

Β. Με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανοίγει και για εσάς αυτό το “νέο κεφάλαιο” που ακούγατε από τους μεγαλύτερους, το οποίο θα είναι το καλύτερο της ζωής σας. Ειδικά το πρώτο έτος, αποτελεί χρονιά προσαρμογής και περιπέτειας σε νέα εκπαιδευτικά “μονοπάτια”, τα οποία ευχόμαστε από καρδιάς να τα διαβείτε με υγεία, , χαμόγελο, τόλμη και απόλυτη επιτυχία !

Ν. Τσούμας

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος ΚΥΟΝΣ Διάπλους

Σας αρεσε;

Share on Facebook
Share on Twitter
Γίνε μέλος της κοινότητας Διάπλους , προετοιμάσου οργανωμένα, μεθοδικά  και …
… εάν είσαι μαθητής, μπες στη σχολή πρώτης προτίμησής σου !
… εάν είσαι φοιτητής, πάρε πτυχίο στην ώρα του, δίχως καθυστερήσεις ! 
Diaplous - Κέντρο Υποστήριξης & Οργάνωσης Ναυτικών Σπουδών -  Πειραιάς

Επικοινωνία

Μεθώνης 87, Πειραιάς 185 45
Δευτέρα – Παρασκευή : 10.00 – 20.00
Σάββατο : 10.00 – 15.00
©2019 diaplous.edu.gr | Design & Hosting by theweaver.gr