ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το ΚΥΟΝΣ Διάπλους, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας , προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου (Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ) ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ για όλη την περίοδο: από την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις μέχρι το μηχανογραφικό και την εγγραφή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του ΚΥΟΝΣ Διάπλους, μέσω της θέσης «ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ»,  (https://diaplous.edu.gr/ypologismos-morion/), γονείς και υποψήφιοι έχετε στη διάθεσή σας :

  1.  ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ που αφορά τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
  2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΝΕΑ που αφορούν σε θέματα πρόσβασης, εξετάσεων και μηχανογραφικού.

Επίσης διατίθεται μια μοναδική διαδραστική εφαρμογή σχετικά με την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μέσω της οποίας διαμορφώνεται και υλοποιείται το «Ατομικό Σχέδιο Πρόσβασης» κάθε υποψηφίου καθώς η εφαρμογή προσαρμόζεται στα ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ του υποψηφίου, με βάση τους βαθμούς του, αρχικά τους εκτιμώμενους και τελικά εκείνους που θα πετύχει στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το παραπάνω εργαλείο, αποτελεί ισχυρό «σύμμαχο» κάθε υποψήφιου φοιτητή στο δρόμο προς την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει. Για το λόγο αυτό συνιστούμε σε γονείς και υποψηφίους να το αξιοποιήσουν στο έπακρο !

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, αναφορικά με τη χρήση του ψηφιακού εργαλείου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο.

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του ΚΥΟΝΣ Διάπλους

Σας αρεσε;

Share on Facebook
Share on Twitter
Γίνε μέλος της κοινότητας Διάπλους , προετοιμάσου οργανωμένα, μεθοδικά  και …
… εάν είσαι μαθητής, μπες στη σχολή πρώτης προτίμησής σου !
… εάν είσαι φοιτητής, πάρε πτυχίο στην ώρα του, δίχως καθυστερήσεις ! 
Diaplous - Κέντρο Υποστήριξης & Οργάνωσης Ναυτικών Σπουδών -  Πειραιάς

Επικοινωνία

Μεθώνης 87, Πειραιάς 185 45
Δευτέρα – Παρασκευή : 10.00 – 20.00
Σάββατο : 10.00 – 15.00
©2019 diaplous.edu.gr | Design & Hosting by theweaver.gr