1ος ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – 1η ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Τον Οκτώβρη 2020, το ΚΥΟΝΣ Διάπλους έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας στο χώρο της ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές Ναυτικών Λυκείων και σπουδαστές ΑΕΝ.
Με κεντρικό σύνθημα «ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ, ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ» επικοινωνούμε ότι η δύναμη που πηγάζει από την ελπίδα αν συνδυαστεί με την ενέργεια που μπορεί να παραχθεί μέσα από την απελπισία, είναι σε θέση να εκτοξεύσει κάθε άνθρωπο προς τα εμπρός !
Την ίδια στιγμή, χρειάζεται δίπλα του δασκάλους δημιουργικούς, θαρραλέους, αποτελεσματικούς, οι οποίοι με όραμα, υπομονή και ταπεινότητα, να τον βοηθούν να δίνει λύσεις σε προβλήματα που μερικές φορές φαίνονται αξεπέραστα.
Η αποδοχή εκ μέρους των σπουδαστών ήταν μεγάλη και τους ευχαριστούμε !
Από την πλευρά μας, στις ιδιαίτερα απαιτητικές εκπαιδευτικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν, απαντήσαμε με ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα, τόσο στα μαθήματα εξαμήνων όσο και σε εκείνα της αντιστοιχίας.
Τον Αύγουστο, το ΚΥΟΝΣ Διάπλους προστέθηκε στη λίστα εταιριών υψηλής αξιοπιστίας για το 2020, παραλαμβάνοντας σχετικό βραβείο. Μικρό λιθαράκι που δείχνει ότι μείναμε συνεπείς στις αρχικές μας δεσμεύσεις.
Το συγκεκριμένο βραβείο ανήκει πρώτιστα στην ομάδα των συνεργατών μας , η οποία στηρίζει την προσπάθεια του Κέντρου από την πρώτη ημέρα και ακολούθως στους σπουδαστές – μέλη μας, οι οποίοι, μέσω της προόδου τους, αποτελούν «ζωντανή» διαφήμιση, για το ΚΥΟΝΣ Διάπλους ,στους χώρους που εκπαιδεύονται.
Ένα χρόνο μετά, η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι μεγάλη:
βοηθάμε τα μέλη μας να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του «σήμερα», έχοντας το βλέμμα στραμμένο στον ναυτικό του «αύριο».
Μαζί συνεχίζουμε, δυναμώνουμε, πάμε μπροστά !

Σας αρεσε;

Share on Facebook
Share on Twitter
Γίνε μέλος της κοινότητας Διάπλους , προετοιμάσου οργανωμένα, μεθοδικά  και …
… εάν είσαι μαθητής, μπες στη σχολή πρώτης προτίμησής σου !
… εάν είσαι φοιτητής, πάρε πτυχίο στην ώρα του, δίχως καθυστερήσεις ! 
Diaplous - Κέντρο Υποστήριξης & Οργάνωσης Ναυτικών Σπουδών -  Πειραιάς

Επικοινωνία

Μεθώνης 87, Πειραιάς 185 45
Δευτέρα – Παρασκευή : 10.00 – 20.00
Σάββατο : 10.00 – 15.00
©2019 diaplous.edu.gr | Design & Hosting by theweaver.gr