10+1 ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

 1. Εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών, καθώς  υποστηρίζουμε μόνο ναυτικές σπουδές για Πλοιάρχους & Μηχανικούς Ε.Ν. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζουμε απόλυτη ειδίκευση ανά τομέα μαθήματος και συνύπαρξη στον ίδιο χώρο μαθητών / σπουδαστών με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους.
 2. Γνώση του χώρου της ναυτικής εκπαίδευσης, η οποία μας επιτρέπει επιλογή έμπειρων  εκπαιδευτών – μεντόρων με απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενό τους.
 3. Γνώση του ευρύτερου ναυτιλιακού χώρου, η οποία μας επιτρέπει τη σύναψη αποκλειστικών συνεργασιών με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, στοχεύοντας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ευρύ φάσμα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων προς μέλη μας.
 4. Παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών: αυστηρά ολιγομελείς ομάδες : μέχρι 5 μαθητές και σπουδαστές , σε ασφαλείς, άνετους, κλιματιζόμενους χώρους, οι οποίοι διαμορφώθηκαν με έντονη «ναυτική χροιά» ώστε να ενισχύεται η διάθεση για μάθηση.
 5. Διαφάνεια, Σαφήνεια, Ειλικρίνεια καθώς γνωστοποιούμε από την πρώτη συνάντηση τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε απέναντι στα μέλη μας και τις απαιτήσεις που έχουμε από αυτά, δίχως να «τάζουμε», να «στρογγυλεύουμε» και να «ωραιοποιούμε». Και σίγουρα δεν δίνουμε λιγότερα από εκείνα για τα οποία εξαρχής δεσμευόμαστε
 6. Αξιοπιστία, η οποία στηρίζεται στη μεθοδική οργάνωση των υπηρεσιών μας.  Έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε εξατομικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας κάθε μέλος, με κριτήριο τις μαθησιακές ανάγκες του και όχι τις ανάγκες λειτουργίας του κέντρου.
 7. Συνέπεια στην υποστήριξη των μελών μας καθώς η εξεταστέα ύλη κάθε μαθήματος προγραμματίζεται βάσει χρονοδιαγράμματος το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα και διασφαλίζει την έγκαιρη ολοκλήρωσή της.
 8. Καινοτομία στην υποστήριξη των μαθημάτων, παρέχοντας εξατομικευμένα & ευέλικτα προγράμματα, αξιοποιώντας την τεχνολογία και εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους μάθησης.
 9. Υπευθυνότητα, καθώς σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας που καταβάλουν τα μέλη μας, είμαστε συνεχώς δίπλα τους να τα ενισχύουμε, να τα βελτιώνουμε , να τα παρωθούμε.
 10. Άνετο, φιλικό, «ναυτικό» περιβάλλον, εντός του οποίου, γονείς και μέλη λαμβάνουν άμεσα και έγκυρα απαντήσεις – κατευθύνσεις, για οποιοδήποτε προβληματισμό τους , καθώς «μιλάμε την ίδια γλώσσα»!
 11. Ανταγωνιστικές τιμές συναισθανόμενοι τόσο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς στη σημερινή εποχή, όσο και τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες των σπουδαστών στα πλοία.